Tjänster

Utöver stenläggning så erbjuder vi även hjälp med en rad andra tjänster inom bygg och renovering.

Våra övriga tjänster

Renoveringar av alla slag: Köksrenoveringar, badrum och hela lägenheter. Våra breda byggkompetenser gör att vi utför stora och små renoveringar med stor proffsighet.

Målning: Vi tar hand om alla sorters måleri: fasadmålning utomhus, målning och tapetsering inomhus. Alltid med kvalitet, miljö och säkerhet i fokus. Vi kan ge ditt hus ny färg!

Snickeriarbeten: Våra kunniga snickare hjälper dig med allt från mindre lagningsarbeten till större byggprojekt.

Mur- och putsarbeten: Vi är certifierade murare och hjälper dig att mura eller att sätta puts på allt från husfasader till mindre projekt som utegrillar och dammar.

Ventilation: Vi installerar och servar nya eller befintliga ventilationssystem.

Bygga altan: Behöver du en ny altan till villatomten? Vi projekterar, planerar och bygger högkvalitativa altaner enligt dina önskemål. Vi kan även renovera befintliga altaner vid behov.

Taktvätt: Tak på villor och radhus behövs tvättas med jämna mellanrum så att mossa och smuts inte får fäste. Vi vet vad som krävs för att arbeta säkert med pålitliga resultat!

Tillbyggnad:Vi åtar oss uppdrag som omfattar allt från att bygga ut villor, Attefallshus till rena flerbostadshus. Vi utför snickerier och renoveringar, måleri och tapetsering – allt som hör byggen till.

Byggställning / Ställningar: Vi tillhandahåller byggställningar för dig som vill bygga själv. Kontakta oss med dina önskemål så ser vi till att du får det du behöver!

Mark och Anläggning: Vi har lång erfarenhet och alla lämpliga maskiner för att kunna bistår dig vid att typ av schaktning, dränering och för att bygga platta på marken. Utöver det så erbjuder vi även hjälp med gårdsrenovering. Hur ser innergården ut i er BRF? Vi kan skapa en bättre, mer hållbar och inbjudande yta för alla medlemmar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi är specialister på stenläggning och utför alla typer av uppdrag