Tjänster

Utöver stenläggning så erbjuder vi även hjälp med en rad andra tjänster.

Badrumsrenovering

Vi kan badrumsrenovering! Med 12 års erfarenhet har vi många nöjda kunder bakom oss och kan bekräfta vår pålitlighet. Processen inleds med att någon av våra experter kommer på ett kostnadsfritt hembesök, varpå vi genomsamt ritar upp en plan som passar dina visioner och förutsättningar.

Vi tar också ansvar för entreprenaden i 10 år efter att vi har genomfört den, vilket ger dig den trygghet du förtjänar. Självklart miljösorterar vi allt avfall som blir kvar efter renoveringen.

Köksrenovering

Lika erfarna som vi är inom badrumsrenoveringar, är vi inom köksrenoveringar. Även här får du hjälp av erfarna experter, som lämnar en 10-årig garanti på varje utfört arbete. Med ROT-avdraget behöver det inte kosta skjortan. Med hjälp av en 3D-ritning får du också en bild av hur köket kommer se ut, innan vi har börjat bygga det.

Totalrenovering

Vad vi alltid kan garantera är en trygg process, där lyhördhet och kommunikation står i centrum. Detta gäller också för alla våra totalrenoveringar. Vare sig det gäller villan eller lägenheten samordnar vi arbetet med en mängd olika hantverkare, snickare, elektriker och målare, så att du slipper.

Vi erbjuder också en fördelaktigt mängdrabatt, där 10% av fakturan dras av direkt. Arbetet genomförs givetvis fackmässigt, där vi är certifierade enligt bland annt BBV. Anlitar du oss får du hjälp av en konsult och projektledare under hela processen.

Övriga fastighetstjänster

Utöver de tre tjänsterna ovan erbjuder vi också heltäckande fastighetstjänster. Det kan gälla tillbyggnationer, nybyggen eller renoveringar – du kan alltid räkna med kvalitet. Nedan följer några exempel på ytterligare uppdrag vi tar på oss.

  • Fasadrenovering
  • Ombyggnad och tillbyggnad
  • Takläggning
  • Altan/terass
  • Attefallshus

...och lite till! Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert, eller om du vill veta mer om våra tjänster.

Vi är specialister på stenläggning och utför alla typer av uppdrag