Om oss

Vi är ett erfaret och serviceorienterat entreprenadföretag med ett brett tjänsteutbud. Trädgårdsanläggning, bygg och renovering är våra huvudområden. Trädgårdsskötsel, stenläggning, byggnation av trädäck och pooler. Vi har även duktiga byggare, målare och tapetserare bland våra medarbetare.

Vi har en stark maskinpark som gör att vi kan hjälpa bostadsrättsföreningar, samfälligheter, fastighetsägare och företag att utveckla och vårda större områden. Snöröjning, halkbekämpning samt teknisk och yttre skötsel ingår i vår breda kompetens.

Vi åtar oss uppdrag i hela Storstockholmsområdet. Vi har omfattande erfarenhet av olika typer av stenläggning, inklusive gångar och körvägar, trappor och uteplatser. Vi uppför även murar och vindskydd. 

Kontakta oss gärna för referenser från tidigare kunder eller för en kostnadsfri offert på ditt uppdrag. Vi är stenläggare i Stockholm som du kan lita på i alla avseenden!

Utöver stenläggning så erbjuder vi även hjälp med följande tjänster:

Teknisk förvaltning: En fastighet måste fungera till fullo, den ska vara hel, ren och snygg. Trapphus, tvättstuga, allmänna utrymmen gården – vi ser till att hela miljön är trivsam och når upp till den nivå vi kommit överens om. Detta gäller oavsett om det handlar om tekniska frågor, lokalvård, yttre skötsel eller snöröjning.

Ekonomisk förvaltning: Vi har även breda kompetenser inom juridik. Vi har erfarenheter från fastighets- och kundprocesser och tagit fram rutiner och utvecklat service och tjänster inom fastighetsbolag. Vi har vidare kompetens kring nyckeltal, boendeprofiler och kundnöjdhetsundersökningar. Kommunikation, webbutveckling och produktion av årsredovisningar – vi är redo att ta oss an ekonomisk förvaltning av alla slag.

Projektering: Vi är med dig från start och förvandlar din ursprungliga idé till en färdig bygghandling.

Projektledning: Vi har lång erfarenhet av olika typer av byggprojekt - stora som små - och den gör att vi är ett perfekt företag att anlita för projektledning eller arbetsledning. Vi driver din idé till ett färdigt och hållbart slutresultat.

Till & Nybyggnation:Vi åtar oss uppdrag som omfattar allt från att bygga villor, Attefallshus till rena flerbostadshus. Vi utför snickerier och renoveringar, måleri och tapetsering – allt som hör byggen till.

Mark och Trädgård: Är du trött på hur din trädgård ser ut, vill du skapa en grön oas snarare än ett vildvuxet område täckt av ogräs? Då har du kommit rätt. Vi är experter på allt som rör mark och trädgård. Har du drömt om att äntligen få den där poolen på plats eller frigöra yta för bastutunnan? Vi hjälper dig gärna att förverkliga den drömmen.

Mark och Anläggning: Vi har lång erfarenhet och alla lämpliga maskiner för att kunna bistår dig vid att typ av schaktning, dränering och för att bygga platta på marken. Utöver det så erbjuder vi även hjälp med gårdsrenovering. Hur ser innergården ut i er BRF? Vi kan skapa en bättre, mer hållbar och inbjudande yta för alla medlemmar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi är specialister på stenläggning och utför alla typer av uppdrag