Om oss

En hantverkare med kvalitet i fokus

Välkommen till ett kvalitetsmedvetet företag som utför både stora och små uppdrag inom stensättning, badrum- och köksrenovering och andra fastighetstjänster. Vi arbetar på ett professionellt sätt, alltid i ett nära samarbete med kunden. I kombination med punktlighet, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet har gett oss en lång kundlista och gott om bra referenser.

Vi åtar oss uppdrag i hela Storstockholmsområdet. Vi har omfattande erfarenhet av olika typer av stenläggning, inklusive gångar och körvägar, trappor och uteplatser. Vi uppför även murar och vindskydd. 

Kontakta oss gärna för referenser från tidigare kunder eller för en kostnadsfri offert på ditt uppdrag. Vi är stenläggare i Stockholm som du kan lita på i alla avseenden!

Certifierade hantverkare med behörighet

Självklart har vi de behörigheter och certifikat som krävs för att arbeta professionellt med allt från stenläggning till tätskikt. Vi förhåller oss även till rådande branschregler så du vet att allting utförs på ett fackmannamässigt sätt.

Garanti på alla uppdrag

För att du som kund ska känna dig helt trygg med att anlita oss lämnar vi garanti på alla arbeten som vi utför. Vi vet vad som krävs för att hålla en kontinuerlig hög kvalitet och gör uppfäljning och utvärdering av arbetet löpande.

Vi är specialister på stenläggning och utför alla typer av uppdrag