Snöröjning

Snöröjning och handskottning under vintern

Vi erbjuder även snöröjning och handskottning under vintern. Vi röjer undan snön för såväl privatpersoner som BRF:er och företag. Framkomligheten är central för att samhället ska fungera under vintern och vi är alltid redo att hjälpa till.

Vi hjälper dig att klara den svenska vintern

Den svenska vintern är på många sätt en härlig tid. Men år när det faller mycket snö kan bli jobbiga både för villaägare och bostadsrättsföreningar. Vi är dock väl förberedda för detta och kan på kort varsel rycka ut när du behöver hjälp med snöröjning och isbekämpning. Med lång erfarenhet och stor kapacitet kan vi hjälpa dig att få bort snö från vägar, innergårdar, parkeringar, garageuppfarter och överallt där det kan behövas. Vi ser till att framkomligheten blir bra där du bor!

Ge dig själv möjligheten att verkligen njuta av vintern genom att låta oss ta hand om din snöröjning. Vi är tillgängliga varje dag i veckan för att se till att du kommer fram utan problem på ett smidigt och ofarligt sätt.

Vi har rätt utrustning för snöröjning

För att snöröjning ska bli riktigt effektiv behövs det utrustning som är anpassad för den yta som ska röjas från snö. Vi kan utföra både handskottning och snöröjning med maskiner med hög kapacitet. Handlar det om trängre utrymmen där omgivningarna riskera att ta skada av tunga maskiner så kommer vi ut och utför handskottning under vintern.

Vi väljer alltid redskap med stor hänsyn till området, hur stort arbetet är och alla de andra förutsättningarna vi måste förhålla oss till. Vi ser till att få bort snö och is snabbt utan att skada underlaget eller närliggande anläggningar.

Tillgänglighet, effektivitet och hänsyn

Vi är tillgängliga och kan komma ut och hjälpa dig snabbt, men vi tar även hänsyn. Därför kan vi hjälpa dig med snöröjningen när du är på jobbet, på resa eller är borta av en annan anledning. Du slipper att komma hem till enorma snödrivor – och dessutom har en handskottad garageuppfart en avskräckande effekt på inbrottstjuvar som tror att du är hemma.

Vi sköter arbetet snabbt och säkert med stor respekt för den omkringliggande miljön! Välkommen att kontakta oss för snöröjning och handskottning under vintern! Tveka heller inte på att kontakta oss om du har några frågor eller för att ta del av tidigare referensjobb.

Snöröjning och handskottning som gör vintern enklare