Kakelsättning

Vi sköter din kakelsättning i Stockholm

Dags att sätta kakel i köket eller i badrummet? Vi hjälper gärna till med kakelsättning och vi gör det oavsett var i Stockholm du bor och oberoende av hur stor yta det handlar om. Vi har lång vana av kakelsättning och levererar alltid högkvalitativa jobb till schyssta priser. Givetvis med rot-avdraget tillgängligt också.

För att lyckas med kakelsättning så krävs det en god planering. Vi är gärna med dig från start till mål och hjälper dig att räkna på hur pass mycket kakel som kommer att gå åt. Det ger dig en större chans att slippa det stora svinn som annars är vanligt i samband med att privatpersoner arbetar med kakelsättning.

Vi är - om du önskar - givetvis även behjälpliga med rivning av eventuellt gammalt kakel och gör ytan redo enligt konstens alla regler. Grundarbete är A och O för att få ett perfekt resultat och det tummar vi aldrig på.

Vilket kakel passar hos dig?

Fler och fler väljer idag kakel i både kök och i badrum. Det är bra sett till att kakel har en förmåga att höja det estetiska intrycket och skapa en bättre känsla i hela rummet. Detta är emellertid även en fråga om att välja rätt kakel. Här ska man vara medveten om att valet är allt annat än enkelt.

Det finns tusentals olika kakelsorter att välja bland - olika mönster, olika färger och i olika former. Det senare innebär idag att exempelvis kakelplattor i hexagonform, i kvadratisk sådan samt i rektangulära former är möjliga att välja. Samtliga dessa med olika strukturer, mönster och storlekar. Dessutom så kan man även välja exempelvis kakel i natursten eller i keramik. Valet är ditt att göra, men helt lätt är det inte.

Vi är gärna med dig och hittar rätt kakel. Dels så kan vi visa upp inspirerande bilder från tidigare uppdrag och dels så kan vi även planera tillsammans med dig via bilder från nätet, kataloger eller via olika inredningsmagasin. Det är ett roligt steg som vi gärna är med på!

Tidlöst och klassiskt eller mer futuristisk?

Kakelsättning är ett konstnärligt arbete som sätter lika höga krav på rätt känsla för detaljer som vid själva utförandet i syfte att skapa funktionalitet. Vi ser till alla små detaljer då vi vet att det bidrar till en komplett helhet.

Det finns några saker att tänka på i samband med att man väljer kakel. En sådan är att större plattor kan göra ett rum mindre. Detsamma gäller för mörkare plattor. Det motsatta kan i sin sida skapas genom att välja mindre plattor i ljusare färger. Har du ett väldigt litet badrum så kan det senare skapa illusionen av en större yta. Det är ett knep som är ytterst gångbart.

I och med att kakel blivit populärt så kommer olika trender. Marockanska mönster har - och är fortfarande - en het trend. Det industriella likaså. Här ska även lantliga badrum och kök nämnas som påfallande heta lösningar. Det kan vara spännande att följa trender, men man bör även vara medveten om att det kan leda till att man snabbt tröttnar och vill göra om. Ibland är det tidlösa och enkla det bästa. Vad passar dig? Hör av dig till oss så sätter vi igång och planerar för kakelsättning i ditt badrum eller kök i Stockholm!

Vi är specialister på kakel